Dubai šokolaad

Dubai šokolaadi retsept

„Šokolaad, mis maitseb nagu unistus – avasta Dubai retsept.“

chocolate

 Mis on Dubai šokolaad?

Dubai šokolaad on tuntud oma siidiselt pehme piimašokolaadi, erakordselt kreemja pistaatsiotäidise ja sageli ka krõbeda kataifi (õhulise niiditaigna) lisandi poolest. See kooslus loob unustamatu maitseelamuse: magus šokolaad, rikkalik pähklitäidis ja õrnalt krõbe tekstuur.

Eriliseks teeb Dubai šokolaadi just selle täidise rohkus ja tekstuurikontrast – sees olev pistaatsiokreem ei ole lihtsalt sile, vaid tihti täiustatud kerge krõmpsuvusega, mida annab kuldpruuniks röstitud kataifi. Lisaks kasutatakse Dubai šokolaadis vaid kõrgeima kvaliteediga koostisosi, rõhutades luksuse ja ehtsuse tunnet igas ampsus.

Miks on Dubai šokolaad praegu nii populaarne?

  • Luksuse ja käsitöö sümbol – Dubai on maailmas tuntud oma luksuse, innovatsiooni ja kõrgete standardite poolest, ning see kandub edasi ka toiduvaldkonda.

  • Sotsiaalmeedia fenomen – kaunid, läikivad šokolaadid särava rohelise täidisega on muutunud Instagramis ja TikTokis visuaalseteks hitiks.

  • Uus maitseelamus – pistaatsiapähklite magus ja kreemjas olemus koos šokolaadiga pakub täiesti uut tüüpi luksuslikku naudingut, mida klassikalised šokolaaditahvlid ei suuda.

  • Autentsus ja käsitöö – inimesed otsivad üha enam autentseid, väikestes partiides valmistatud gurmeetooteid

Kuidas valmistada Dubai šokolaadi kodus?

Vajalikud koostisosad:

  • 200 g kvaliteetset piimašokolaadi (35–40% kakaosisaldusega)

  • 150 g kooritud pistaatsiapähkleid (röstitud ja soolamata)

  • 2–3 sl pistaatsiopastat (või värskelt püreestatud pistaatsiapähkleid)

  • 1 sl vedelat mett

  • 1–2 sl soojendatud vahukoort

  • Näpuotsatäis soola (soovi korral)

  • Peotäis kataifi taigent (soovi korral, tekstuuri lisamiseks)

Valmistamine:

  • Täidise valmistamine:
    Blenderda pistaatsiapähklid koos pistaatsiopasta ja meega ühtlaseks kreemiks. Lisa soojendatud vahukoor ja sega siidiseks massiks. Vajadusel lisa näpuotsaga soola maitse tasakaalustamiseks.

  • Kataifi lisamine:
    Kui soovid täidisele lisada luksuslikku krõbedust, prae kataifi taigen kergelt võiga kuldpruuniks ning sega see ettevaatlikult pistaatsiokreemi hulka.

  • Šokolaadi sulatamine ja vormimine:
    Sulata šokolaad vesivannil või mikrolaineahjus madalal kuumusel. Kata vormi põhi šokolaadikihiga, lisa keskele pistaatsia-kataifi täidis ning kata taas šokolaadikihiga.

  • Tahkestamine:
    Jahuta šokolaad külmkapis vähemalt 1–2 tundi, kuni see on täielikult hangunud.

  • Serveeri ja naudi:
    Lõika tahvel väikesteks tükkideks ja lase end viia maitserännakule, kus luksus ja maitse põimuvad täiuslikuks harmooniaks.

Väike soovitus:

Parima tulemuse saavutamiseks kasuta ehtsat pistaatsiopastat ja kõrgekvaliteedilist käsitööšokolaadi – see annab täidisele sügavama ja puhtama maitse.

Kus leida parimaid koostisosi?

Kui soovid parimaid šokolaade, pistaatsiapähkleid ja muid gurmeekomponente, oled oodatud meie poodi!
Meie valikust leiad kõik vajaliku, et luua kodus tõeline Dubai šokolaadi ime.

Avasta luksus, mis algab juba esimesest ampsust!

Scroll to Top